Onze diensten

Wij kunnen u helpen bij veel technische klussen.

Aanleg elektra

Aanleg van elektra, installatie van een kookgroep of het trekken van kabels voor verlichting.

Storing verhelpen

Opsporen en oplossen van een storing in de installatie. Een groep die door een storing uitschakelt.

Huis beveiliging

Een woning voorzien van beveiliging, zoals een alarmsysteem, video intercom of beveiligingscamera’s.

Aanleg elektra

Installatie van een kookgroep

Gaat u elektrisch koken? Dan is een kookgroep noodzakelijk, dit kan een 2 of 3 fase aansluiting zijn. Wij adviseren de kookgroep op een eigen aardlekschakelaar aan te sluiten. Aanleg verzorgen wij middels de correcte kabel en aansluiting.

Vervangen van meterkast

Heeft u nog een oude meterkast met stoppen en zou u deze willen laten vervangen voor een recente (veiligere) meterkast. Wij komen graag langs voor advies op maat en om de mogelijkheden te bespreken. Automatische groepen met aardlekschakelaar.  

Groep bijplaatsen

Een groep bijplaatsen is ook mogelijk, dit voor bijvoorbeeld aansluitingen buiten of voor een aansluiting van een oven of wasmachine. Volgens de NEN-norm dit geen verplichting meer is, adviseren wij toch om een wasmachine en droger op aparte groep aan te sluit. 

In kaart brengen van uw groepen

Zou u willen weten welke stopcontacten zijn aangesloten op een groep of aardlekschakelaar. Dan kunnen wij dat voor u uitzoeken, dit uiteraard zonder apparaten te beschadigen en uw hele woning in kaart te brengen.

Storing opsporen

Een automaat schakelt uit

Het kan zijn dat een groep automaat of een aardlekschakelaar uitgeschakeld. Dit kan komen door kortsluiting of overbelasting. Als er teveel verbruiksapparaten op een groep zijn aangesloten dan kan er over belasting ontstaan. Ook kan er een sluiting ontstaat door bijvoorbeeld water of een defect apparaat die wordt aangesloten. Door het gebruik van randaarde en aardlek zijn deze problemen erg vervelend maar gelukkig wordt hierdoor een huis installatie wel veiliger. 

Een stroompunt werkt niet

Het kan zijn dat een stopcontact niet (meer) werkt. Hier kunnen meerdere redenen voor zijn, onder andere dat er draden los zijn gegaan, dat de draden niet goed in de groep zit van de installatie of er is een las klem los gekomen. Kortom zijn er veel oorzaken, deze onderzoeken wij graag en dragen graag bij aan een oplossing. 

Lamp defect of werkt niet

Bij een defecte lamp is kan om een onjuiste aanlsuiting groot, ook zien we vaak dat de kabels niet goed zijn bevestigd waardoor deze naar verloop van tijd los kunnen raken. Zorg er daarom altijd voor dat je na bevestiging even kort aan kabel trekt, dan weet je zeker of deze vast zit. 

Buitenverlichting werkt niet

Vaak is een storing in buiten elektra een gevolg van water door beschadiging van een kabel of lekkage van een lasdoos. Wij adviseren om een kabel te nemen met een beschermde buitenrand en zo min mogelijk lasdozen plaatsten. Probeer zo vaak mogelijk om hele kabels te trekken en boven de grond te laten vertakken. 

Huis beveiliging

Alarmsysteem | Woonhuis beveiliging

Een alarmsysteem komt steeds vaker voor. Naast een preventieve werking biedt een alarmsysteem ook veiligheid aan als u niet thuis bent. Het is dan mogelijk om 24 per dag en 7 dagen per week te weten wat er speelt rond uw woning, dit kan eenvoudig met de bijbehorende app. De systemen die verkopen zijn een AJAX of Jablotron alarmsysteem. 

Video Intercom | Deurbeveiliging

Naast een alarmsysteem is deurbeveiliging ook veel voorkomend. Een video intercom systeem wordt steeds vaker voor de deur geplaatst, u ziet dan op de bijbehorende monitor of uw telefoon precies wie er voor de deur staat. Hiermee wordt de veiligheid rond uw woning verder vergroot. 

Camerabeveiliging | Beveiliging rond uw thuis

Beveiligingscamera’s zijn er in veel soorten en maten. Deze zijn ook in draadloze of bedrade systemen te krijgen. Wij adviseren vrijwel altijd een bedraad systeem. U bent dan verzekerd van een goed signaal, goede beelden en geen verstoring op het WIFI netwerk. 

Kiezen voor Klushulp Twente

vakkundig en correct uitgevoerd

Werkzaamheden uitgevoerd door een vakman die met u mee denkt.

Altijd de beste oplossing voor het werk

Altijd het beste advies en duidelijk de mogelijkheden besproken.

Betaalbaar en snel uitgevoerd

Een vakman al vanaf € 30,- per uur inclusief btw.

Bellen kan ook: 053 -209 77 96

Vraag een Gratis offerte aan

Vul uw gegevens in en omschrijf de werkzaamheden zo goed mogelijk. Wij nemen zo snel mogelijk contact met u op voor een afspraak of aanvullende informatie.

7 + 12 =